18 de gener del 2007

Somiant?

text anterior rescatat del bloc de la sort...(no tinc temps, no tinc temps..i sabia que no tindria temps...casumlolla)

Avui dormia,a mitges....,donava voltes al llit, nerviosa, tombant a un cantó i a l'altre. Finalment m'he quedat panxa amunt, tapada fins damunt el nas.

De sobte he sentit passos al distribuïdor, dins l'habitació, al costat del meu llit.He quedat immòbil, espantada i quieta..., no podia ser ningú, estava sola a casa, havia tancat amb clau la porta, segur... les passes han donat la volta al llit, dirigint-se a l'altre costat d'on jo dormia..., jo seguia immòbil...de sobte els llençols s'han aixecat i "alguna cosa" s'ha posat al llit...amb mi....

Mentre intentava refer-me de l'ensurt i sense atrevir-me a palpar "allò" que m'acompanyava sota els llençols he tornat a despertar...o a adormir-me....i somiant ....o desperta....allà estaves tu, besant-me el coll....els braços.. xupant-me els dits ..llepant-me els pits..la panxa...., hem fet l'amor suau i dolç malgrat l'ànsia que em devorava, però tenia son i tot era lent,ens hem corregut....llarg i silenciosament.

I has marxat, invisible com havies vingut....aquest cop sense soroll de passes...

4 comentaris:

gatot ha dit...

llaminera..........!

Anònim ha dit...

El millor sexe és aquell que només és sexe. El gaudir tranquil del propi plaer i de donar plaer a l'altre.

mima ha dit...

gatot---no tant com tu ;)

talcomraja--- per ser bo no cal que sigui "només sexe"...ha de ser bo i punt (sigui amor, amistat, akitpill-akitmat o t'odio xo follem...)

SiKNUS.CAT ha dit...

pel talcomraja la cosa bona és sexe per sexe i punt. Respectable, però no compartit.