Aquest estiu he descobert el batut de plàtan.
Jo sóc d'aquelles que m'agrada menjar plàtans en la intimitat, no és rès sexual, bé, em penso, però a mi m'agrada xupar-lo i un cop dins la boca tornar-lo a treure clavant-li lleugerament les dents, escapçant una petita capa del fruit i gaudir-lo enganxat a la llengua i al paladar, saborejant-lo, això ho faig anant-li donant la volta, després quan torno a repetir el gest el plàtan està suau,fi,dolç, perquè la primera capa rugosa ja no hi és...i el xuclo de nou, repetint l'escapçada fins que va quedant prim...fins que es parteix i després torno a començar amb el tros que va quedant (no m'hi cap tot a la boca, tinc les meves limitacions).
M'agraden els platans. L'altre dia vaig prendre'm un batut de plàtan, fresc, no massa empalagós i vaig descobrir un nou plaer de l'estiu... i una nova manera de gaudir del plàtan.
He de treure-li més profit a aquesta fruita...he de pensar noves receptes.
8 comentaris:
ais mima... et calen suggerències? jo crec que no però per si de cas...
-fondue de xocolata: per sucar-hi plàtan, maduixes, préssec...;
-plàtan caramelitzat: com qui fa les butifarres dolces gironines (què? que encara no les has tastat?), evidentment, torrant poma i llesques de pa al mateix caramel;
-broquetes de plàtan multigust: rodanxes de plàtan amb cremes de xocolata, maduixa, caramel, llet condensada....
val.... ja paro! (me'n deixo unes quantes a la màniga!)
petons i llepades plataneres!
proba a fer el mateix amb raím, agafant amb les dents un a un i un cop dins a la boca pressionar i... pufff que exploti i tot el fluid líquid de la fruita regui cada racó de la teva boca.
ummmm
ja m'ho imagino ... i lo meu si és sexual !!! ... calor, malaïda calor !!! salut
I dius que no és res sexual...? Permetem que ho dubti...
això de mossegar-ne la punta....
eH GUAPA JO ET PASARE RECEPTES AMB PLATANS QUE AL MENOS UNO AL DIA.
eH GUAPA JO ET PASARE RECEPTES AMB PLATANS QUE AL MENOS UNO AL DIA.
mima... has provat les meves suggerències?
+petons i + llepades!
Publica un comentari a l'entrada