28 de maig de 2007

Després de dinar....


Que afrodisiac que pot arribar a ser un bon àpat..., i no parlo del típic sopar pre-polvo premeditat, aquell que compres el marisc, un bon vi, alguna coseta dolça de postres i saps de ben segur que acabaràs amb un bon resopó de sexe..., parlo d'aquell dia que surts a donar la volta i fas el vermutet al sol amb una bona cervessa fresca i aquells "berberechus" ben alinyadets acompanyats d'uns xips o olives, sense delicatessens ni collonades...
Tornes a casa i et poses a fer un fricandó de vedella amb xampinyons, que de rovellons no és època, el deixes fer xup-xup mentres converses de coses intrascendents i deixant que el rellotge arribi a les quatre, perquè no tens cap pressa..., seus, menges i engegues la dieta a prendre pel cul mentre suques tot el pa que has comprat en el suc de la carn, una mica de fruita i un cafetó..., un petó, una abraçada, la satisfacció de saber cuinar millor del que esperaves, somriures i paraules, cada cop més dolces i cada cop més aprop...llavis trapelles que busquen el coll, l'espatlla, mans que s'endinsen sota la roba i de sobte un joc de llengües que desitgen el plaer d'un nou gust, menys culinari i cada cop més càlid...
Una bona cavalcada després d'un bon dinar acaba fent d'un plat el millor dels àpats, i fa que la tarda del diumenge sigui quelcom més que l'agonia a l'espera del dilluns....

6 comentaris:

mossèn ha dit...

efectivament, aquests "menus" són els que també m´agraden !!! salut

Clint ha dit...

Sona deliciós!

talcomraja ha dit...

Què em convidaràs a dinar?

;-)

STRIPER ha dit...

Al teu post,explicas allo que tan m'agrada la seduccio, paraules, mes a prop, la s primeras mans a sobre ,petons ,caricies, i l'explosio final,vaic legir que en el joc de la seduccio, sempra hi han 3 elements, que poden enar junts,o no Musica,fetiches (flors un regal ) i menjar, aixo tambe es donar amb els animals.Que tinguis moltas cavalgadas com aquesta.

Gatot ha dit...

eps mima!!!! ja hi estic amb tu, eh? però... jo l'altre dia vaig descobrir... que mentre la cassola fa xup-xup per arribar a lligar el punt de salsa.... és el millor moment per fer xup-xup... per obrir la gana!

petons i llepades culi-nàries!

Rondaire ha dit...

Abans de dinar per obrir la gana, després de dinar tot fent una migdiada llarga, o durant el dinar entre plat i plat tot esperant els llargs postres ....